MultiTeknik – Vi styrker dit overblik og din sikkerhed

Vi leverer viden om dine gæsters adfærd og øger sikkerheden for dit personale

MultiTeknik ApS er en innovativ dansk elektronik virksomhed, som udvikler og markedsfører løsninger til store dele af detailhandel, produktionsvirksomheder, sikringsbranchen, samt restauranter og diskoteker.

Vi leverer alarmsystemer, kundekundetællere, besøgstællere og registreringssystemer, og udvikler desuden kundetilpassede løsninger baseret på individuelle behov.

Fælles for alle vores løsninger, er at de giver værdifuld viden om kunder og gæsters adfærd, samt øge sikkerheden for personale og gæster i offentlige miljøer.

Vi har solid erfaring med udvikling, produktion og patentering af elektronik, og vores systemer sælges over hele Europa.

Innovation er vores nøgleord

MultiTeknik er din samarbejdspartner ved udvikling af elektronik og andre systemer. Vi lægger hovedvægt på din virksomheds behov og sammen kan vi komme frem til den bedste løsning. Med vores OEM platform er du meget tæt på dit nye system og til udviklingsomkostninger, der er langt under hvad der normalt kan lade sig gøre.

Produkter af høj kvalitet til attraktive priser

MultiTeknik har årtiers erfaring med årtiers erfaring med udvikling, produktion og patentering af elektroniske produkter inden for besøgstællere, kundetællere, alarmsystemer og registreringssystemer. Vi stræber hele tiden på at tilfredsstille vore kunder, ved at tilbyde produkter af høj kvalitet til rimelige priser.

For priser kontakt os på telefon +45 66 12 25 51 eller på aa@multiteknik.dk

 

top